Goedkoop maar toch kwaliteit

Goedkope tegels kopen – Hoe doe je dat?

Wij van STEENgoedzo verkopen tegels waarbij kwaliteit en prijs de belangrijkste elementen zijn. Hoe koop je nu goedkope tegels in die toch van een goede kwaliteit zijn? Dat is de uitdaging voor u als koper, maar ook wij als inkoop groothandel kennen die uitdaging.

Goedkope tegels kopen begint met..

Er is een enorme keus aan tegels in afmeting, kleur, structuur en kwaliteit. Voor ons is het belangrijk om te begrijpen en aan te voelen wat uw wensen zijn. Wij weten inmiddels wel waar we de beste deals kunnen maken. We zijn al meer dan 20 jaar actief in deze branche. STEENgoedzo koopt tegels rechtstreeks bij de specialisten, tegelproducenten en fabrikanten, over heel de wereld.  Veel marmer en keramische tegels kopen wij in Europese landen als Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal, Turkije, maar ook buiten Europa, in India en Brazilië.

Offline of online tegels kopen?

De vaste kosten van STEENgoedzo zijn een stuk lager dan van de “gewone” retail winkelier. Wij werken als groothandel en hebben geen luxe showroom, geen receptie, geen dure verkopers, geen winkel op een kostbare A-locatie. Onze opzet is Back to Basic: inkoop – opslag – verkoop.  De goedkope wijze van verkoop via onze webwinkel, met overigens heel veel gedetailleerde informatie over elk product, levert u heel veel voordeel op. Wilt u nog meer weten of heeft u specifieke vragen waar u meer uitleg over wilt? Wij beantwoorden, per e-mail of telefonisch, altijd deskundig en snel uw vragen. Online zijn wij zeker ook kostenbewust: geen dure online campagnes. Wij geloven meer in mond-op-mondreclame. Daarnaast bieden we een heldere en overzichtelijk goed vindbare website. Uw reviews zijn onze reclameborden.